Забезпечення того, щоб усі наші клієнти та суспільство отримували вигоду від чистої енергії в майбутньому

Цього року ми досягли значного прогресу на нашому сайті 2030 Zero Carbon Plan завдяки роботі з клієнтами та залученню їх до співпраці, одночасно розширюючи можливості для всіх клієнтів скористатися перевагами чистого енергетичного майбутнього, особливо для малого бізнесу та громад з обмеженими ресурсами.

SMUD співробітник у футболці волонтера SMUD з тачкою на колесах.
SMUD працівник на одному з сотень волонтерських заходів.

Наш План впливу на громаду є центральним елементом нашого прагнення забезпечити, щоб кожен отримав вигоду від переходу до чистого енергетичного майбутнього. Завдяки цьому ми створюємо можливості для всіх спільнот пройти разом з нами шлях до нульового рівня та зробити ще глибший вплив там, де він найбільше потрібен. SMUD співпрацює з 130+ партнерствами на рівні громад, що підтримують екологічну справедливість та рівність, включаючи програми розвитку робочої сили з нульовим рівнем викидів вуглецю, екологічно чисту енергетику та STEM-освіту, а також інклюзивний економічний розвиток. Щоб краще охопити власників малого бізнесу, ми провели кілька заходів з інклюзивного економічного розвитку, висвітлюючи можливості укладання контрактів SEED (навчання постачальників та економічний розвиток) з SMUD, які приносять користь місцевим малим підприємствам.

Наша програма благодійності SMUD Cares провела понад 50 заходів на користь місцевої громади та неприбуткових організацій, а наші співробітники-волонтери пожертвували 2,600+ годин роботи та особисто пожертвували понад $421,000 місцевим неприбутковим організаціям.

Прагнучи забезпечити економічну вигоду для всієї нашої громади від майбутнього чистої енергії, ми розширили навчання та розвиток робочої сили в 2023, зосередивши увагу на наданні доступу до кваліфікованих професій для людей з історично малозабезпечених громад. Ми створюємо інфраструктуру для справедливого розвитку місцевої економіки та надаємо можливість кожному брати участь у таких програмах, як наша нова програма підготовки електриків, а також у таких заходах, як наш перший регіональний саміт з розвитку робочої сили та День жінок, які працюють у кваліфікованих професіях.

У 2023 у нас було майже 100,000 людей, які підписалися приєднатися до SMUD як Чемпіони Clean PowerCity. Клієнти електрифікують свої будинки, їздять на електромобілях, заощаджують завдяки потужним стимулам та знижкам від SMUD, а також вживають малі та великі заходи, щоб змінити ситуацію на краще. Наша багатомовна інтегрована маркетингова кампанія "Спочатку зв'яжіться з SMUD" заохочувала клієнтів звертатися до SMUD перед покупкою або орендою електромобіля, щоб ми могли надати рекомендації щодо зарядки, допомагаючи заощадити гроші клієнтів і мінімізувати потенційний вплив на мережу.