Значний прогрес на шляху до чистого енергетичного майбутнього

З моменту запуску нашого плану 2030 Zero Carbon Plan ми поширюємо інформацію про наш рух Clean PowerCity® , показуючи клієнтам, як вони можуть стати частиною чистого, сталого майбутнього. Незалежно від того, чи це співпраця з громадськими партнерами для будівництва повністю електричних будинків, чи демонстрація кулінарії для висвітлення переваг індукційного приготування їжі, чи проведення STEM-заходів для наших наймолодших чемпіонів Clean PowerCity, ми розглядаємо наших клієнтів як найважливіших партнерів у нашій 2030 Бачення чистої енергії.

""З думкою про справедливість ми також робимо більший вплив у наших громадах з обмеженими ресурсами за допомогою нашого Плану впливу на громаду. Завдяки таким ініціативам, як наша робота з електрифікації району Гарденленд, ми зможемо запропонувати ще більше повністю електричних рішень для малозабезпечених клієнтів у старих, менш енергоефективних будинках, у районах, які непропорційно сильно страждають від зміни клімату.

Ще одним ключовим аспектом нашого плану є розвиток персоналу. Ми хочемо, щоб кожен у нашому регіоні брав участь у новій економіці чистої енергії та можливостях, які вона надає. Це бажання призвело до запуску нашої програми Powering Careers у 2022 році: шеститижневої програми кваліфікованих робітничих професій у партнерстві з нашою громадою, щоб допомогти збільшити потенційну робочу силу, доступну для SMUD та партнерів-роботодавців, шляхом покращення можливостей працевлаштування тих, хто потребує навичок та навчання, особливо тих, хто належить до недостатньо охоплених послугами громад.

Що стосується залучення клієнтів, ми впроваджуємо інновації, щоб оптимізувати їхні інвестиції в технології чистої енергії; це підвищить цінність для клієнтів та енергосистеми. Як комунальне підприємство, ми можемо оцінити інноваційні технології в реальних умовах і визначити, як вони можуть принести користь нашим клієнтам і нашій мережі. Належність до громади означає, що ми підходимо до речей через локальну призму, щоб переконатися, що наші технології, програми та інша робота підтримують те, що потрібно нашим клієнтам і громадам.

Інновації у сфері зберігання енергії є критично важливою технологією, яка допоможе нам подолати розрив у досягненні безвуглецевого постачання електроенергії та підтримці надійності енергосистеми. Ми допомагаємо нашим клієнтам інвестувати в акумуляторні накопичувачі та співпрацювати з нами, щоб використовувати цю енергію, коли вона є найбільш цінною для мережі та інших клієнтів. Головне - допомогти кожній стороні усвідомити, що вони потрібні одна одній і що кожен може отримати вигоду від нової парадигми чистої енергії. Тим часом ми додали щедрі стимули для зберігання акумулятор ів, і вже зараз кількість підключень наших клієнтів до електромережі SMUD подвоїлася з року в рік.